top of page

Tarieven

Draagkracht Leiden - 5.png

In onze praktijk zetten we jou (en je eventuele partner) centraal.Naast de gebruikelijke standaardzorg bieden wij extra’s die reguliere verloskundigenpraktijken niet bieden. Zo wordt er per controle meer tijd ingepland dan in Nederland gebruikelijk is en hanteren wij een maximum aan het aantal aanmeldingen per maand.

 

Onderwerpen kunnen meer uitgebreid worden besproken en er is tijd om alle mogelijkheden met elkaar door te nemen. Hierdoor weten wij precies wat jij en je (eventuele) partner belangrijk vinden. Door het wederzijds vertrouwen in elkaar kun jij je tijdens de bevalling nog beter ontspannen. 

Je hebt bij Draagkracht ook de mogelijkheid om te kiezen voor een compleet begeleidingspakket. Daarin zit een door ons ontwikkelde en verzorgde zwangerschapscursus. Daarin leer je, je nog beter voor te bereiden op de bevalling en kraamtijd. Door onze expertise en ervaring weten we goed wat vrouwen/stellen hierin nodig hebben. Onze ervaring is dat door deze verdieping je gevoel van vertrouwen nog meer toenemen.

 

Om deze unieke verloskundige zorg mogelijk te maken vragen wij een extra vergoeding. Deze extra kosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Het is een investering voor jezelf en je baby om deze mooie vorm van zorg te kunnen ervaren.

Wil jij tijdens elke verjaardag van je kindje met een positief gevoel terugdenken aan zijn/haar geboorte? Meld je aan en kies een pakket!

Ontwerp zonder titel.png
Draagkracht Leiden - 13.png

Naast de zorg die wij bij de zorgverzekeraar declareren, vragen wij een extra financiële bijdrage. Voor deze bijdrage is er meer tijd per controle en ruimte voor coaching. Je kunt tevens gebruik maken van onze baarkruk en TENS. Om deze unieke verloskundige zorg mogelijk te maken vragen wij een extra vergoeding.

 

Deze extra kosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Het is een investering voor jezelf en je baby om deze mooie vorm van zorg te kunnen ervaren. Mochten financiën om wat voor reden een probleem zijn, laat het ons dan weten. Wij zijn bereid om samen naar een oplossing te zoeken.

Center Gradient Transparent

Pakket Groei

Investering: €607,- 

Verloskundige zorg met 24/7 bereikbaarheid vanaf aanmelding tot en met het kraambed

 

 • 2 vaste vertrouwde gezichten met elk meer dan 10 jaar praktijkervaring

 • Goed voorbereid je bevalling ingaan door de extra tijd en coaching tijdens de zwangerschapscontroles: controles van 30 tot 60 minuten i.p.v. 10-15 minuten

 • Zorg vanuit vertrouwen en ruimte om je eigen keuzes te maken

 • Tijdens vakanties, scholing of ziekte wordt achterwacht ingezet met dezelfde visie

 • Gebruik van materialen zoals baarkruk en TENS

Center Gradient Transparent

Pakket Diepgang

Investering: €1327,-

Verloskundige zorg met 24/7 bereikbaarheid vanaf aanmelding tot en met het kraambed

 

 • 2 vaste vertrouwde gezichten met elk meer dan 10 jaar praktijkervaring

 • Goed voorbereid je bevalling in gaan door de extra tijd en coaching tijdens de zwangerschapscontroles: controles van 30 tot 60 minuten i.p.v. 10-15 minuten

 • Zorg vanuit vertrouwen met ruimte om je eigen keuzes te maken

 • Tijdens vakanties, scholing of ziekte wordt achterwacht ingezet met dezelfde visie 

 • Gebruik van materialen zoals baarkruk en TENS (ter waarde van 50 euro)

 • Extra: gebruik van bevalbad inclusief accessoires ter waarde van 150 euro

 • Extra: fysieke zwangerschapscursus ter waarde van 500 euro waarin wij al onze kennis aan je doorgeven. We bespreken het fysiologische proces van bevallen, de indicaties om in het ziekenhuis te bevallen en hoe je omgaat met veranderingen en toch je eigen regie kunt behouden. De voorbereiding op het kraambed wordt ook meegenomen. Het gaat hier om 3 prenatale bijeenkomsten van 2 uur bij 25, 27 en 29 weken zwangerschap. 

 • Extra: 6 weken na de bevalling sluiten wij af met een vrouwencirkel van 2-3 uur (ter waarde van 175 euro), waarbij we stil staan bij jouw unieke proces.  

 

Let op! Sommige verzekeraars vergoeden (deels) in een aanvullend pakket zwangerschapscursussen.

Ontwerp zonder titel.png
Kiezen
bottom of page