top of page

Tarieven

Draagkracht Leiden - 5.png

In onze praktijk zetten we jou (en je eventuele partner) centraal.Naast de gebruikelijke standaardzorg bieden wij extra’s die reguliere verloskundigenpraktijken niet bieden. Zo wordt er per controle meer tijd ingepland dan in Nederland gebruikelijk is en hanteren wij een maximum aan het aantal aanmeldingen per maand.

 

Onderwerpen kunnen meer uitgebreid worden besproken en er is tijd om alle mogelijkheden met elkaar door te nemen. Hierdoor weten wij precies wat jij en je (eventuele) partner belangrijk vinden. Door het wederzijds vertrouwen in elkaar kun jij je tijdens de bevalling nog beter ontspannen. 

Draagkracht Leiden - 13.png

Naast de zorg die wij bij de zorgverzekeraar declareren, vragen wij een extra financiële bijdrage. Voor deze bijdrage is er meer tijd per controle en ruimte voor coaching Om deze unieke verloskundige zorg mogelijk te maken vragen wij een extra vergoeding.

 

Deze extra kosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Het is een investering voor jezelf en je baby om deze mooie vorm van zorg te kunnen ervaren. Mochten financiën om wat voor reden een probleem zijn, laat het ons dan weten. Wij zijn bereid om samen naar een oplossing te zoeken.

Center Gradient Transparent

Onze werkwijze

Ontwerp zonder titel.png

Je hebt bij Draagkracht ook de mogelijkheid om te kiezen voor een compleet begeleidingspakket. Daarin zit een door ons ontwikkelde en verzorgde zwangerschapscursus. Daarin leer je, je nog beter voor te bereiden op de bevalling en kraamtijd. Door onze expertise en ervaring weten we goed wat vrouwen/stellen hierin nodig hebben. Onze ervaring is dat door deze verdieping je gevoel van vertrouwen nog meer toenemen.

 

Om deze unieke verloskundige zorg mogelijk te maken vragen wij een extra vergoeding. Deze extra kosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Het is een investering voor jezelf en je baby om deze mooie vorm van zorg te kunnen ervaren.

Wil jij tijdens elke verjaardag van je kindje met een positief gevoel terugdenken aan zijn/haar geboorte? Meld je aan en kies een pakket!

Center Gradient Transparent

Pakket Groei

Investering: €750,- 

Verloskundige zorg met 24/7 bereikbaarheid vanaf aanmelding tot en met het kraambed.

  • 2 vaste vertrouwde vroedvrouwen met elk meer dan 10 jaar praktijkervaring

  • Extra tijd voor coaching en voorbereiding op de bevalling in jouw zwangerschap dan bij een reguliere praktijk gebruikelijk is

  • 2 bijeenkomsten (rond 4 en 10 weken na de geboorte) om samen te komen met andere moeders. Thema’s zullen zijn: ervaringen delen, zelfzorg, mindfulness en stressreductie. Mind yourself coach Marije Joosten zal deze bijeenkomsten leiden.

  • Online bevalcursus om jou volledig voor te bereiden op jouw bevalling.

Let op! Sommige verzekeraars vergoeden (deels) in een aanvullend pakket zwangerschapscursussen.

Center Gradient Transparent

Pakket Diepgang

Investering: €1450,-

Verloskundige zorg met 24/7 bereikbaarheid vanaf aanmelding tot en met het kraambed

  • 2 vaste vertrouwde vroedvrouwen met elk meer dan 10 jaar praktijkervaring

  • Gebruik van TENS apparaat inclusief stickers

  • Extra tijd voor coaching en voorbereiding op de bevalling in jouw zwangerschap dan bij een reguliere praktijk gebruikelijk is

  • Extra: gebruik van bevalbad inclusief accessoires

  • Extra: fysieke zwangerschapscursus waarin wij al onze kennis aan je doorgeven. We bespreken het fysiologische proces van bevallen, de indicaties om in het ziekenhuis te bevallen en hoe je omgaat met veranderingen en toch je eigen regie kunt behouden. De voorbereiding op het kraambed wordt ook meegenomen. Het gaat hier om 3 prenatale bijeenkomsten van 2 uur.

  • 2 bijeenkomsten (rond 4 en 10 weken na de geboorte) om samen te komen met andere moeders. Thema’s zullen zijn: ervaringen delen, zelfzorg, mindfulness en stressreductie. Mind yourself coach Marije Joosten zal deze bijeenkomsten leiden

Let op! Sommige verzekeraars vergoeden (deels) in een aanvullend pakket zwangerschapscursussen.

Ontwerp zonder titel.png
Kiezen
bottom of page