top of page

Tarieven

Draagkracht Leiden - 5.png

In onze praktijk zetten we jou (en je eventuele partner) centraal. Bij draagkracht bieden wij jou de keuze om te kiezen tussen reguliere en meer uitgebreide zorg. Onder reguliere zorg verstaan wij de standaard zorg die door de zorgverzekeraar wordt vergoed.

 

De afspraken duren 15 minuten en daarin kunnen wij medische zorg bieden. Wij staan 24/7 beschikbaar voor spoed en bevallingen en leren jou tijdens de controles kennen. In deze tijd is er minder ruimte om verder uit te wijden over hoe je de zwangerschap beleeft.

Wij geloven in een goede voorbereiding, die kunnen wij bieden met de extra tijd tijdens de controles en de bevalcursus die wij bieden. In de extra tijd bespreken we uitgebreid hoe het mentaal met jou gaat, hoe jij en je partner de zwangerschap beleven en is er ruimte om al jouw vragen te bespreken. Indien er zorgen en angsten zijn, kunnen we hier uitgebreid op ingaan. Hierdoor weten wij precies wat jij en je (eventuele) partner belangrijk vinden.

Wij zouden alle zwangere vrouwen en hun partner de uitgebreide vorm van zorg gunnen. Helaas is dit nog niet mogelijk via de zorgverzekeraar. Daarom vragen wij hier een extra financiële bijdrage voor.

Draagkracht Leiden - 13.png

Meerwaarde van extra tijd

Het is zeker dat je ergens in het proces van moederschap (onbekende) uitdagingen gaat tegenkomen. Je krijgt te maken met pijn, maar ook fysiek, mentaal en sociaal zal je worden uitgedaagd. Zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd is niet alleen een medisch proces. Er speelt zoveel meer. Wij hebben  aandacht en tijd voor jouw proces naar het moederschap. Wij staan naast jou zijde, we horen je, we zien je en we staan voor jou klaar!

Als we vanuit rust alles kunnen bespreken, wordt de band tussen ons versterkt. We leren elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Het vertrouwen in elkaar groeit, de controles zijn ontspannen en gezellig. Jij voelt je op je gemak en durft daardoor meer vragen te stellen. Je durft jezelf te laten zien. Wij kunnen jou vertellen over je keuzeopties en uitleg geven over alle mogelijkheden die er zijn. We nemen jou aan de hand mee in de wereld van de geboortezorg. Hierdoor hoef jij niet achteraf spijt te hebben over de keuzes die je hebt gemaakt. 
 

Jij voelt je voorbereid en door alle kennis vergroot je de kans op een positieve bevalervaring! Jij voelt vertrouwen en regie over je eigen bevalling. Tijdens de bevalling kunnen we onze begeleiding nog veel beter op jou en je partner afstemmen omdat we heel goed weten welke wensen jij hebt. Het is een investering voor jezelf en je baby om deze mooie vorm van zorg te kunnen ervaren.

Center Gradient Transparent

Werkwijze

Ontwerp zonder titel.png

Je hebt bij Draagkracht ook de mogelijkheid om te kiezen voor een compleet begeleidingspakket. Daarin zit een door ons ontwikkelde en verzorgde zwangerschapscursus. Daarin leer je, je nog beter voor te bereiden op de bevalling en kraamtijd. Door onze expertise en ervaring weten we goed wat vrouwen/stellen hierin nodig hebben. Onze ervaring is dat je door de verdieping meer vertrouwen gaat ervaren.

Wil jij tijdens elke verjaardag van je kindje met een positief gevoel terugdenken aan zijn/haar geboorte? Meld je aan en kies een pakket!

Onze pakketten

Center Gradient Transparent

Reguliere zorg

Volledige vergoeding verzekeraar

24/7 bereikbaar voor spoed & bevallingen

15 minuten per controle

Center Gradient Transparent

Pakket Groei

Eigen bijdrage: €747,-*

24/7 bereikbaar voor spoed & bevallingen

30 minuten per controle

Online bevalcursus

Mogelijkheid controles bij Draagkracht in geval van medische overname ziekenhuis tijdens zwangerschap

Groepsbijeenkomst na de bevalling

Center Gradient Transparent

Pakket Diepgang

Eigen bijdrage: €1447,-*

24/7 bereikbaar voor spoed & bevallingen

30 minuten per controle

Online bevalcursus

Mogelijkheid controles bij Draagkracht in geval van medische overname ziekenhuis tijdens zwangerschap

Groepsbijeenkomst na de bevalling

Fysieke bevalcursus: 6 uur in 3 bijeenkomsten

Gebruik TENS inclusief stickers

Gebruik bevalbad inclusief accessoires

Ontwerp zonder titel.png

*Een aanvullende zorgverzekering kan een gedeeltelijke vergoeding geven door de bevalcursus die erin zit. Kijk altijd zelf naar de voorwaarden van jouw zorgverzekeraar.

bottom of page