top of page

Coöperatie LEO

De praktijk is aangesloten bij Verloskundige coöperatie Leiden en omgeving (LEO). Dit is een samenwerkingsverband van 14 verloskundigenpraktijken uit de regio Leiden, de Duin- en Bollenstreek, Kaag en Braassem en Alphen aan den Rijn. LEO bundelt de krachten van verloskundigenpraktijken in de regio en is hierdoor in staat de beste zorg te bieden op het gebied van preconceptie, anticonceptie, zwangerschap, echoscopie, bevalling en nazorg.

 

LEO werkt intensief samen met gynaecologen en verloskundigen van het LUMC en Alrijne Ziekenhuis, alsmede diverse kraamzorgorganisaties en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Vanuit LEO worden regelmatig scholingen georganiseerd. Bovendien wordt er kwalitatief hoogwaardig echoscopisch onderzoek geboden in het gespecialiseerde Verloskundig Centrum De Poort. 

Vanuit het verloskundige samenwerkingsverband in Leiden is de geboortemail gecreëerd. Je ontvangt dan wekelijks een mail met medische informatie over je zwangerschap, informatie over voorbereiding op de bevalling en kraamtijd en de regelzaken worden doorgenomen. 

De geboortemail is geschreven door verloskundigen en gynaecologen uit deze regio. Aanmelden kan via deze link.

bottom of page