Center Gradient Transparent

Corona

Vanwege corona is de zorg anders afgestemd dan normaal. Dit is wat jullie kunnen verwachten:
Sinds de start van de pandemie heeft helaas ook de verloskundige zorg zich moeten aanpassen. Dit zijn aanpassingen ter voorkoming van het verspreiden van het virus, maar uiteraard altijd met veilige verloskundige zorg voor moeder en kind.


Ik volg zoveel mogelijk de richtlijnen vanuit onze beroepsgroep (de KNOV) op, waarbij veilige zorg op medisch en emotioneel vlak voorop staan. Ben jij of je partner verkouden (niezen, loopneus, keelpijn)? Heb jij of je partner koorts? Of last van een hoest, benauwdheid of plotseling verlies van geur en of smaak? Bel mij dan voorafgaand de afspraak om te overleggen en kom NIET naar de praktijk. 

Zwangerschap 

Alle zwangerschapscontroles worden op de praktijk verricht. Het is toegestaan om één iemand mee te nemen, wel moet deze persoon uit hetzelfde huishouden komen. Kinderen mogen helaas nog niet mee. Mocht dit voor problemen zorgen, overleg dan met mij. 

 

Bevalling  

Bij een thuisbevalling mag er naast je partner nog één extra persoon aanwezig zijn. Als je in het ziekenhuis wenst te bevallen mag er helaas (nu nog) één persoon aanwezig zijn.  

 

Kraambed  

Tijdens de kraamweek kom ik bij jullie langs om te kijken hoe het met jullie gaat. Mocht jij of ook een van de gezinsleden 1 van bovenstaand genoemde klachten hebben, neem dan telefonisch contact met mij op om te overleggen. 

 

Voor meer informatie zie de website van het RIVM.